Hallo, mijn naam is Linda van Diemen en ben werkzaam als ambulant pedicure in Noordwijkerhout en omstreken. Ambulant wil zeggen dat ik je voeten bij jou thuis kom behandelen. Na 12 jaar in de (thuis)zorg gewerkt te hebben, heb ik mij in 2018 om laten scholen tot gediplomeerd pedicure bij Pediroda in Hillegom. Ik werk met een pedicuremotor met spraytechniek. Dit geeft een verkoelend en verzachtend gevoel op je nagels en huid, waardoor de behandeling zeer aangenaam is.

Ik ben aangesloten bij ProVoet. ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor en behartigt de belangen van ruim 13.000 (aspirant)leden. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij Provoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en Hygiëne. Deze pedicures zijn te herkennen aan het ProVoet-logo. Wanneer je kiest voor een ProVoet pedicure, dan kies je voor vakbekwaamheid.

Kort samengevat kan je het volgende bij mij verwachten:
  • 5+ jaar ervaring
  • Gediplomeerd Pedicure
  • Aangesloten bij ProVoet
Verder is het tijdens de behandeling altijd leuk om samen weer bij te kletsen, net als bij de kapper. Het lijkt mij erg leuk om met jou persoonlijk kennis te maken en je te helpen met jouw voetklachten. Neem je even contact op?